Hilsen fra den uheldige rytter hos Team Hjørring

Som tidligere omtalt var en rytter hos Team Hjørring uheldig med et grimt styrt, men vi har fået tilladelse til her uredigeret at viderebringe en trods alt opmuntrende hilsen fra John Egede Jeppesen.

2227

Af John Egede Jeppesen

Dag 5 – ja det var en fantastisk dag der sluttede lidt brat og uplanlagt. Det var en god dag, og jeg følte at jeg bare var der, lige der hvor jeg skulle være – benene var gode, men røven knap så god, og energien i top.

Hvad der skete i ulykken ved jeg ik, det kan jeg ik huske. Ej heller kan jeg ikke huske helikopteren og ankomsten til hospitalet. Men som dagen er gået i dag, føler jeg langt mere friskhed i kroppen, ansigtet og i hovedet generelt.

Lægerne mener jeg har brud i højre side af øjenregionen og kæben, og det kan mærkes. Team Hjørring er et fantastisk godt projekt med de unge som de voksne følger op på. Jeg er så glad for at have været en del af det, fordi det har været en stor del af vores liv med træning, hygge og cyklingtræning med hinanden. Socialt har det været rigtigt dejligt.

I hvert fald har det været heldbredsmæssigt løftende end mit forrige jeg for 3 år siden. Og det er absolut noget jeg vil vende tilbage til, når jeg er klar til det. Jeg er ked af at jeg ik kunne køre længere, da jeg følte kroppen var i topform, men derfor vil jeg stadig ønske de øvrige Team Hjørring og THY ryttere en fantastisk tur resten af vejen til Paris, de skal nyde hver personlig sejr og rekord de får undervejs.

Endvidere skal de nyde sammenholdet som alle har med hinanden, det er blandt andet det, der gør at man kan cykle så langt, for man glemmer jo hverdagens udfordringer, når man er sammen. Jeg skal nok komme mig, der går noget tid, men jeg kommer mig. Fam. Jeppesen kommer snart op på cyklerne igen.

Vi ser frem til at følge med på jeres tur resten af vejen til Paris.

Men til allersidst vil jeg takke vores sygeplejersker, holdkaptajner/løjtnanter, teamchefen, serviceholdet og alle de andre ryttere for deres opbakning til både vores træning og cykelture, men også her i ulykken. Vi ser frem til at komme tilbage til jer.

– Med venlig hilsen, John


Link til første artikel om styrtet

Grimt styrt hos Team Hjørring

0 Kommentare
Inline Feedbacks
View all comments