Herrerne hos Tornby IF Håndbold snuppede en sejr mod Hjallerup

Tornby IF Håndbolds herrer i 3. division snuppede lørdag en sejr mod Hjallerup.

327

Herrerne fra Tornby IF Håndbold var indstillede på ikke at gøre det samme som før jul, da Hjallerup vaandt 27-20 i Tornby. Alle var enige om, at det ikke skulle ske igen, så spillerne var tændte fra første fløjt.

Tornby bragte sig hurtig foran 6-1 og spillede en fantastisk kamp i forsvaret. Deres målmand Kristoffer kunne redde de bolde, som kom. Efter 15 minutter skiftede Tornby lidt ud på enkelte pladser, og det samme gjorde Hjallerup, så de kom på 10-10. Tornby tog dog føringen med 12-15 ved halvleg. Flot indsats af hele holdet.

Anden halvleg startede Tornby med bolden, mens Hjallerup var en mand i undertal. Tornby kom da også foran med 4, hvorefter de skiftede lidt ud og sparede nogle kræfter. Hjallerup hentede dem ved tiden 15 min igen, og derefter fulgtes de lidt af. Tornby brændte 3 straffe, og ligeså med 4 hurtige opløb de sidste 10 min, men spillerne ville det anderledes i forsvaret. Jepsen og Rams fik lukket helt af i midtzonen, og Tornby begyndte at score på deres chancer.

Tornby kunne alligevel ikke få lukket hullet helt, så de tog en chance 4 minutter før tid og skiftede målmand i Thomas, og han fik nogle vigtige redninger, så deres angrebsspillere kunne score de 2 sidste mål, så de kunne rejse fra Hjallerup med 2 point og en ny sæson i 3. division.

Alle spillere bidrog til sejren og alt i alt en godkendt indsats, forlyder det fra Tornby IF Håndbold.