Frankoch vinker farvel til Vendsyssel FF

Frankoch, der kom til klubben fra Skive IK i sommeren 2017, har det seneste halvandet år været hårdt plaget af en genstridig skade i lysken nåede 50 kampe for Vendsyssel FF – heraf ni i Superligaen. Mikkel Frankoch var blandt andet med til at spille klubben op i landets bedste fodboldrække, Superligaen, i 2017/2018.

115

Vendsyssel FF og midtbanespilleren Mikkel Frankoch er nået til enighed om, at ophæve aftalen.

”Mikkel har været hårdt ramt af skader i sin seneste tid i Vendsyssel FF, og har haft et ønske om at komme ud af sin kontrakt. Det ønske har vi imødekommet. Vi takker Mikkel mange gange for sin indsats i Vendsyssel FF, og ønsker ham alt det bedste i fremtiden,” siger sportsdirektør Ole Nielsen.

”Det har ikke været nogen nem beslutning, men jeg er sikker på, det er den rigtige beslutning for mig, da jeg er 100% klar til at komme ud og prøve noget nyt. Det sidste halvandet år har været hårde, da jeg desværre har været meget skadet, men nu er jeg kommet mig helt over det, og er klar til at prøve noget nyt,” siger Mikkel Frankoch.

”Jeg har været sindssyg glad for at være i klubben, og jeg tager mange rigtig gode oplevelser med mig; Oprykning til og kampene i Superligaen er nogle af dem. Og jeg vil gerne takke klubben, menneskerne i den og fansene for tiden og håber, Vendsyssel FF kommer tilbage på sin rette hylde,” siger han.

 

0 Kommentare
Inline Feedbacks
View all comments