Fortuna vandt G13 finalen over Sandnes Ulf ved Dana Cup

Både Sandnes og Fortuna fra Hjørring forkælede fredag tilskuerne med en særdeles livlig og tempofyldt finale i klasse G13 ved Dana Cup.

351

Kampen mellem Fortuna og norske Sandnes Ulfbølgede bølgede populært sagt frem og tilbage med chancer i begge ender. Fem mål vidner da også om en kamp med masser af action.

Viseren havde knap rundet to omgange, da Fortuna Hjørring bragte sig foran med 0-1. Holdet fra Hjørring dominerede den livlige kamp, men alligevel var Sandnes farlige med bl.a. et skud på overliggeren. Fortuna bragte sig imidlertid komfortabelt foran med endnu et mål.

På 14 minutter i 2. halvleg bragte Sandnes fortjent balance i regnskabet, og de mange tilskuere skulle igennem en pinefuld forlængelse, inden det lykkedes Fortuna at afgøre striden med et flot langskud.

Kilde: Dana Cup.