Fortuna klar til guldkamp

Fortuna skulle frem til det 90. minut inden det blev 0-1 i Kolding.

143

Spændingen i Gjensidige Kvindeligakampen i Kolding blev næste ulidelig. Fortuna skulle have 3 points for at bevare ligaens førsteplads, men det forløsende mål lod vente på sig.

Selv om Fortuna havde kørt intensivt på Kolding i første halvleg, var stillingen ved pausen 0-0. Samtlige 45 minutter i 2. halvleg blev også terpet igennem med Fortuna som spilførende. Og så, da der stod 90 minutter på uret, kom målet, der skabte Fortuna-JubelFortuna blev få ligaens førsteplads med på 22 points. På andenpladsen ligger Brøndby med 20 points.

De to hold tørner sammen på lørdag kl. 14 på Nord Energi Arena i Hjørring. Det er en kamp hvor guld og sølv skal fordeles.

Her er der størst pres på Brøndby, som skal vinde for at hente guld, mens Fortuna kan klare sig med uafgjort og et enkelt point.
Lørdagens kamp i Kolding var Fortunas.

Kolding er en vanskelig modspiller, men det unge fortunahold klarede udfordringerne kampen igennem. Der total dominans over hele banen, men man kan godt savne mere kontante afslutning.

Elegant og ihærdigt arbejde Mathilde Carstens sig igennem og sluttede af med et pragtmål.

Kolding havde kampen igennem en enkelt chance, men i det sidste minut – efter at Fortuna havde scoret – var koldingenserne tæt på en udligning. Der blev afsluttet og presset mod Fortunas mål.

Skud på overlæggeren og refleksredninger afløste hinanden inden det lykkedes Fortuna ar få bolden ekspederet ud fra det kriminelle område og dommeren fløjtede af og nerverne faldt til ro.