Fortuna Hjørring vandt
og smutter fra Brøndby

Søndag den 6. maj klokken 13.00 spiller Fortuna Hjørring og Brøndby en slags finale om det danske mester.

173

Fortuna Hjørring vandt med noget besvær og efter næsten fem minutter forlænget spilletid 1-0 på Nord Energi Arena i Hjørring søndag, hvor Frederikke Thøgersen scorede opgørets eneste mål i kampens 57. minut.

Nu havde de 312 tilskuere håbet på en lidt mere livlig oplevelse med scoringer. Det blev ganske livligt, men scoringerne udeblev.

Et par gange kom BSF ganske tæt på Fortuna-målet, og Fortuna kan takke sin amerikanske målmand Hannah Seabert for, at der ikke blev udlignet, da hun var helt alene med en af BSF’s angribere.

Hele anden halvleg ventede man på en Fortuna-scoring, men den udeblev.

I de seneste kampe har Karoline Smidt været den mest målsøgende, så hun var savnet, da hun ikke kom på banen i 2. halvleg. Et mindre slag over det ene knæ medførte, at man valgte at skåne Karoline Smidt, så hun er helt på toppen i Fortunas næste kamp, der er på udebane mod rivalerne fra Brøndby.

I pausen skiftede Fortuna Karoline Smidt ud med Sara Thrige, og i løbet af halvlegen kom Ida Guldager ind i stedet for Agnete Nielsen.

Kolding Q var lørdag så venlige på hjemmebane at besejre mesterskabskonkurrenten Brøndby med 4-1, så det tegner lovende for de resterende kampe i slutspillet.

Søndag den 6. maj klokken 13.00 spiller Fortuna Hjørring og Brøndby en slags finale om det danske mester. Vinder vendelboerne i Brøndby, ligner det et klokkeklart mesterskab til Fortuna Hjørring, og så kan Brøndby passende sige tak for lån. Mesterskabet hører hjemme i Hjørring.

Fortuna Hjørring har nu 22 point – hele fem flere end Brøndby og 12 flere end søndagens modstander BSF – Ballerup-Skovlunde.

Lørdag den 12. maj klokken 13.00 spiller Fortuna Hjørring i Kolding.

Søndag den 20. maj – Pinsesøndag – spiller Fortuna Hjørring på hjemmebane mod Odense Q.

Søndag den 27. maj klokken 13.00 venter endnu en hjemmekamp mod VSK Århus.

Søndag den 3. juni klokken 14.00 tager BSF imod vendelboerne.

Sidste kamp i mesterskabsslutspillet er søndag den 17. juni klokken 15.00 på Nord energi Arena i Hjørring, hvor modstanderen er Brøndby. Her bliver guldet og sølvet overrakt.