Fortuna Hjørring vandt 5-1

Det blev til 5-1 i Fortuna Hjørrings anden kamp efter sommerferien i 3F-Ligaen, selv om Thy-Thisted kom foran efter et kvarters spil.

115

De danske mestre i damefodbold fra Fortuna Hjørring havde som ventet ingen problemer med at besejre Thy-Thisted på Nord Energi Arena tirsdag aften.

Det blev til 5-1 i Fortuna Hjørrings anden kamp efter sommerferien i 3F-Ligaen, selv om gæsterne kom foran efter et kvarters spil ved Matilde Kjeldgaard.

Karen Holmgaard udlignede efter 25 minutters spil.

Efter 46 minutter nettede Signe Bruun til 2-1, og Caroline Møller sendte hjemmeholdet på sejrskurs med to mål i det 69. minut og igen syv minutter senere.

Signe Bruun sluttede målfesten med endnu en scoring ti minutter før sidste dommerfløjt, og så var sæsonens første sejr i hus efter skuffende 1-1 i premieren i Ballerup.