Formands-glæde trods nederlag
til Vendsyssel Håndbold

På banen viste Vendsyssel Håndbold fine takter specielt før pausen og førte 14-12.

249

Bestyrelsesformand i Vendsyssels bedste damehåndboldklub, Jens Lund Madsen fra Hirtshals, havde meget at glæde sig over i Hallen Park Vendia i Hjørring lørdag trods nederlaget til Vendsyssel Håndbold i kampen mod Skanderborg.

Han kunne specielt i første halvleg, som hjemmeholdet vandt 14-12, glæde sig over godt spil og mange mål af Vendsyssel Håndbold. Efter pausen løb Skanderborg både med målene, sejren på 24-21 og dermed oprykning til landets bedste håndboldliga for damer.

Vendsyssel Håndbold må fortsat kæmpe og håbe det bedste i sidste runde på lørdag i Sønderjylland, hvor målet er at bevare den 9. plads, der sikrer endnu en sæson i 1. division.

Kølemadsen, som også er håndboldformand Jens Lund Madsen, kunne også glæde sig over pæn opbakning fra tilskuerne og ikke mindst over pengene, som fanklubben har samlet via salg af målaktier. 12.091 kroner er der på dén konto til træningslejr forud for næste sæson.

Formanden kunne også glæde sig over, at det tilsyneladende fungerer godt i Hallen Park Vendia, når Vendsyssel Håndbold spiller i Hjørring.

Vendsyssel Håndbolds direktør Jan Hansen og speaker Michael Frederiksen varmer op før kampen i Hjørring.

Speakeren var lørdag i Hjørring den faste fra Frederikshavn, Michael Frederiksen, som vi også kender fra DR Nordjylland, netmediet Kanal Frederikshavn og Kasano Kommunikation plus en række arrangementer, hvor han kommer med stemmen.

Spillernes indløb var som altid både højlydt og med masser af lysshow, når Vendsyssel Håndbold dukker frem af mørket – lørdag ledsaget af små håndboldspillere fra Højene og Jerslev.

På banen viste Vendsyssel Håndbold fine takter specielt før pausen og førte 14-12. Desværre endte det med et nederlag på 21-24, fordi gæsterne fra Skanderborg var stabile og scorede 12 gange i begge halvlege. Syv mål af hjemmeholdet efter pausen var ikke nok mod så stærk en modstander.

Næste og sidste runde i turneringens 1. division spilles for Vendsyssel Håndbolds vedkommende lørdag den 14. april klokken 14.00 på udebane mod Sønderjyske K. Det er bare sætte kursen sydover og dreje fra efter godt et par timers kørsel ved Haderslev.

Trods nederlaget beholder Vendsyssel Håndbold den 9. plads, der sikrer holdet endnu en sæson i landets næstbedste håndboldrække.

Hvis holdet taber i det sønderjyske, og Gudme vinder hjemme over Hadsted eller Bjerringbro vinder eller spiller uafgjort i Ringsted, må Vendsyssel Håndbold ud i nogle nervepirrende kampe for at undgå nedrykning. Ren gysertime på lørdag.

Du kan her se stillinger med videre i damehåndboldens 1. division. Se flere detaljer og reportage fra kampen på Kanal Frederikshavn.

Håndbold-direktør Jan Hansen i Hjørring – en anelse bekymret måske.