Første hjemmekamp gav sejr og jubelscener hos Vendsyssel Håndbold

Der var forståeligt nok jubelscener både i hallen og omklædningsrummet efter Vendsyssel Håndbolds sejr på hjemmebane i Arena Nord over Rødovre.

102

Lørdag tog Vendsysel Håndbold imod Rødovre på hjemmebane i Arena Nord. Hjemmeholdet vandt 26-21, hvilket skete med solid støtte fra den lokale Vendsyssel Håndbold Fanklub Support i Hirtshals.

Kampens resultat blev hevet hjem med ikke færre end 9 debuterende spillere på hjemmebane, hvilket forståeligt nok afstedkom flere jubelscener både i hallen sammen med publikum og efterfølgende i omklædningsrummet.

Vendsyssel kom hurtigt foran i kampen, men midt i 1. halvleg kom Rødovre helt op og var lige med vendelboerne. I slutningen af 1. halvleg fik hjemmeholdet imidlertid skabt et lille hul og kunne gå til pause med en føring på 13-9.

Som i sidste kamp var holdet dog ikke helt klar i starten af 2. halvleg. Rødovre kom igen tæt på. Vendsyssel skulle hen til den sidste halvdel af halvlegen, før spillerne fik skabt et hul, der gav ro i maven og sikrede dem dermed sejren.

Alle spillere kom i aktion i lørdagens kamp, men der er stadig masser af arbejde foran holdet. Træner og spillere skal have minimeret de tekniske og individuelle fejl, men der er desuden en masse arbejde forsvars og angrebsmæssigt.

Kampens spiller blev kåret af publikum og fuldt fortjent blev det Nadja Lærke Jensen, som er kommet tilbage efter en rigtig lang skadesperiode. Ifølge klubben fantastisk at se hende på banen igen og hatten af for hendes store arbejde i genoptræningen.

Nadja modtog en graveret sølvplatte produceret af klubbens partner Onside Sportspræmier.

På billedet ovenfor er en heldig publikummer sammen med kampens spiller.

Kæmpe stort tillykke med sejren til spillerne fra os hos FlaskePosten!