Flot sejr til Vendsyssel Håndbold

Lørdagens kamp blev til en sejr for Vendsyssel Håndbold på hjemmebane over Fredericia.

52

Vendsyssel Håndbold kom skidt igang med kampen, og efter 3 minutter var hjemmeholdet bagud 0-3 i Arena Nord.

Efter den periode fik vendelboerne heldigvis bedre fat i kampen og kæmpede sig tilbage, således at de var foran med 8-6 efter 13 minutter.

Fredericia er imidlertid et hold, der bliver ved med at kæmpe, og Maria Klausen satte en masse bolde ind fra distancen. Ved pause var kampen helt lige med stillingen 14-14.

Anden halvleg startede med en scoring fra Ida Andersen. Herfra lignede 2. halvleg meget 1. halvleg. Holdene fulgte hinanden og ingen kunne trække fra.

Holdene skiftedes til at føre med et enkelt mål. Ved 52 minutter var stillingen 25-25. Herfra fik vendelboerne lukket helt ned, og pigerne spillede med stor disciplin i slutfasen, som var med til at sikre en sejr på 30-25.

Kampen var en dem, hvor vendelboerne hele tiden blev udfordret af Fredericias forskellige måder at dække op på, men pigerne var dygtige til at omstille sig igennem hele kampen.

SÅDAN sejr på hjemmebane over Fredericia – vi vinder 30-25Gi lige holdet et LIKE ? for dette