Flemming Hartmeyer: En kæmpe tak til Hjerteløberne

Jeg ved ikke, om I har lyst til at kontakte mig. Men jeg vil meget gerne høre fra jer, skriver i dette indlæg Flemming Hartmeyer til Hjerteløberne.

327

Af Flemming Hartmeyer
Bindslev
Tlf. +45 20 89 19 65

Kære Hjerteløbere, der kom til hjælp i Bindslev lørdag morgen.

Ganske kort tid efter, at der var tilkaldt en ambulance til min kone, Benthe, lørdag morgen ankom der to hjerteløbere til mit hus. Og et øjeblik efter ankom der endnu to. I gik i gang med at give min kone hjertemassage uden tøven.

Selvom det ikke lykkedes for jer at redde min kones liv, så skal I vide, at jeg er jer dybt taknemmelig for jeres indsats. For når man bor i Bindslev, så er ambulancen jo langt væk. Og derfor er det endnu mere relevant, at der er mennesker, der er parat til at løbe fra deres egen familie for at hjælpe andre.

Jeg ved ikke, om man må kontakte dem, man har været og hjælpe. Jeg ved ikke, om I har lyst til at kontakte mig. Men jeg vil meget gerne høre fra jer, så jeg kan give jer en tak for det, I forsøgte at gøre for min kone.

I skal være velkomne til at kontakte mig på ovenstående oplysninger.

0 Kommentare
Inline Feedbacks
View all comments