Flemming Hammer mindes Troels Kløvedal

FlaskePosten oplevede i marts 2016 nyligt afdøde Troels Kløvedal fortælle på Hotel Skaga, men her overlader vi spalterne til Flemming Hammer.

410

Af Flemming Hammer

DJ og formand for Bunkergruppen Hirtshals

? ET MINDEORD TIL TROELS ?

I MINE DRENGEÅR… i de glade 70’ere, hvor jeg havde mit eget ungdoms-oprør med det etablerede samfund, var mine jævnaldrende kammerater dybt fascinerede af tidens trends… De Uheldige Helte, Colorado Sagaen, Ray Clemence og Rugsted & Kreutzfeldt…

Der havde jeg, Flemming Mortensen, den evige dagdrømmer, ballademager og familiens sorte får, mine øjne rettet andetsteds, imod min datids helt store helt, 70’ernes svar på Indiana Jones og Jack Sparrow, den fuldkomne gentleman og min ungdoms store danske korsfarer!

— TROELS KLØVEDAL —

Tre gange sejlede du rundt om jorden og lod saltvandet bide dig i huden og vinden ruske i dit blonde hår, samt et utal af spændende togter til Indonesien, Polynesien og Caribien, med dit elskede skib Nordkaperen, nu har du smidt det sidste anker og taget afsted på dit sidste store eventyr….

Vi har mødtes 5 gange i livet, i 84′ på Fulton og i 96′ til reunion, samt til 3 af dine foredrag og alle gange har du bekræftet min betagelse af dig som menneske!

Tak for magien Troels, og Tak for drømmene! 

R. I. P. Du stolte danske sømand!


Kloden rundt og hjem igen med Kløvedal

0 Kommentare
Inline Feedbacks
View all comments