Fantastisk fodbold på Schlie Arena

Allerede i programmet for kampen afviste Martin Eriksen nederlag til HB som et tema på Schlie Arena.

16

Hirtshals Boldklubs førstehold i Jyllandsserien spillede da også Kr. Himmelfartsdag i høj sol mod Viborg IK.

Efter kun små 7 minutter scorede farlige Ziad Saliba efter kampens andet hjørnespark til 1-0 for HB. Det var hans 10. mål i denne sæson, kunne holdleder Torben Holm fortælle FlaskePosten.

Godt og vel en halv time inde i kampen driblede udeholdets Anders Jabobsen imidlertid forbi et par spillere og udlignede til 1-1. Herefter virkede kampen igen åben, idet samme Anders Jacobsen blot få minutter senere havde endnu en stor chance for Viborg.

Knap 5 minutter før dommeren skulle fløjte 1. halvleg af, scorede lynhurtige Peter Jensen og bragte dermed igen hjemmebaneholdet foran. Derefter gik det rigtig stærkt.

I 2. halvlegs 3. minut scorede Martin Eriksen fra en meget skarp vinkel til 3-1. Efter det mål sad hjemmeholdet solidt på kampen. Efter 13 minutter scorede Kim Bærentesen.

Stillingen på 4-1 holdt da også til sidste fløjt fra dommeren. Dermed fik førsteholdet 3 point og er imponerende nok ubesejret i 26 kampe.