Dommeren var førsteholdets værste modstander

Da Hirtshals Boldklubs førstehold fredag ankom til Dronningborg, var det til en meget våd bane , fordi det havde regnet kraftigt hele dagen.

12

– Da kampen blev sat i gang, skulle vi lige finde os selv, hvilket vi gjorde hurtigt denne gang, fortæller holdleder Torben Holm Jensen.

Efter 5 minutters spilletid fik hjemmeholdet et hjørne, som HB fik sparket væk, men holdet var i den grad med i kampen. Efter yderligere 15 minutter fik HB nogle chancer og spillet blev meget bedre.

Ved et frispark 20 minutter inde i kampen uden for Dronningborgs felt fik HB en god mulighed, men fik den ikke i kassen. Så efter 42 minutter blev der spillet en god bold til Ziad Saliba på kanten. Han sendte den fladt ind i hjemmeholdets felt, hvor Thomas Tomo Sørensen kom i fuld fart og sparkede den i kassen til 0 – 1, men glæden var kort. Blot 2 minutter senere blev det 1 – 1.

– Efter pausen var dommeren imod os. Alt, hvad vi lavede, gav en fordel til dem. Da der var spillet 51 minutter lavede Dronningborg da også deres andet mål, fortæller videre Torben Holm Jensen.

Spillet 64 minutter blev det endelig 2-2 ved Ziad Saliba, som efter en god fight sparkede den i kassen. Derefter sad HB på kampen og efter 74 min kom der et kongeangreb, hvor Peter Jensen sparkede den ind til 2-3.

I overtiden lavede dommeren imidlertid en mærkelig kendelse, som gav hjemmeholdet frispark lige uden for feltet. Det gav desværre mål, så kampen sluttede 3 – 3.

– Det var trods alt en god kamp, hvor spillerne fandt hinanden igen og arbejdede, så de kan takke dommeren for, at de kun fik et point, noterer Torben Holm Jensen.

Holdlederen oplyser desuden, at selv hjemholdets tilskuere sagde, at det ikke var fair, at hjemmeholdet vandt, men sådan kan fodbold også være.

Den fortsat fantastiske statistik lyder herefter på 25 kampe: 19 sejre – 6 uafgjorte. Målscore: 90-31. Sidste nederlag: Den 7. juni 2013: 5-0 i Birkelse.

Førsteholdets næste kamp er torsdag den 29. maj kl. 15.00 på Schlie Arena mod Viborg Sdrm. IK.