DF-kandidat vil hellere bruge annoncepenge på lokale end på sociale medier

Folketingskandidat Erik Høgh-Sørensen (DF) havde oprindelig afsat 15.000 kr. til annoncering på Facebook, men nu går samtlige penge i stedet til annoncering på lokale medier.

91
Erik Høgh-Sørensen fra Dansk Folkeparti. Foto: Arkiv.

– Facebook og Twitter har sammen med EU startet et anslag mod ytringsfriheden, hvor folk kan blive censureret uden nogen form for grundlag i loven, siger Høgh-Sørensen fra Dansk Folkeparti.

– Det tager jeg konsekvensen af. Mine penge går til lokale medier, og hvis jeg bliver valgt til Folketinget, vil jeg sikre, at Facebook, Twitter og andre sociale mediegiganter betaler retmæssig skat i Danmark, tilføjer Høgh-Sørensen.

Censuren foregår angiveligt ved, at folk via algoritmer bliver sat i såkaldt Facebook-“fængsel” uden reel mulighed for at gøre indsigelse jævnfør den danske Grundlov.

Derfor annoncerer Erik Høgh-Sørensen lokalt, og han har fået sine valgmaterialer lavet af Sindal Grafisk.

– Jeg kan overhovedet ikke matche de annoncebudgetter, som kandidater fra venstrefløjen har fra fagbevægelsen, og VK og LA har fra erhvervslivet. Men jeg kan slå et slag for ytringsfriheden, og det gør jeg også i mit daglige arbejde som regionsrådsmedlem, slutter den lokale kandidat fra DF.

Se mere om Høgh-Sørensens arbejde for ytringsfrihed: Dit Overblik

0 Kommentare
Inline Feedbacks
View all comments