BTI/Mosbjerg fik sejr over Bjergby/Astrup i Serie 3

BTI/Mosbjerg fik lørdag efter 1-0 ved pausen en sejr på 2-0 ude mod Bjergby/Astrup.

19

Det var gæsterne fra BTI/Mosbjerg, som satte sig på kampen fra start, men det var svært at komme til de rigtige chancer, da hjemmeholdets spillere er fysisk stærke og kom i vejen for meget, forlyder fra Erik Pedersen.

Midt i halvlegen lykkedes det dog Jacob Jensen at bringe de røde foran på et hjørnespark fra Chris Nørgaard. Efter pausen var mønsteret det samme. BTI/Mosbjerg førte an, idet scoringen til 2-0 blev sat ind af Christian Graff efter en god stikning af Tobias Dalin.

Herefter styrede gæsterne stille og roligt sejren hjem. Der var chancer til flere mål, men Bjergby/A målmanden stod godt mellem stængerne, mens Teddy i den anden ende ikke havde de store problemer med, hvad der kom.

Alle 14 mand skal have ros for god kampvilje, slutter Erik Pedersen.