Ærgerligt nederlag til Aalborg Chang

Lørdag brændte førsteholdet hos Hirtshals Boldklub før pausen flere gode chancer og måtte efter en ærgerlig 2. halvleg indkassere et nederlag med cifrene 0-4 på Schlie Arena.

12

Martin Eriksen var før lørdagens kamp mod Aalborg Chang optimist, hvilket han og et talstærkt publikum også kunne være igennem hele 1. halvleg, der bød på flere fantastisk gode chancer til hjemmeholdet på Schlie Arena.

Var det lykkedes at score på en eller sågar to af dem, hvilket slet ikke var urealistisk, ville det utvivlsomt være blevet en helt anden kamp i Serie 1 end den, der efterfølgende i 2. halvleg udviklede sig til et træls nederlag på 0-4 til førsteholdet hos Hirtshals Boldklub.

Dermed blev kampen for så vidt en ufrivillig gentagelse, men desværre med omvendt fortegn, af opgøret for et år siden, hvor det også dengang stærke hold fra Aalborg Chang måtte indkassere et sviende nederlag på 5-0 på Schlie Arena.

Denne søndag kan Hirtshals Boldklubs hold i Serie 5 til gengæld indkassere en gratis sejr, idet DBU Jylland på forhånd har taberdømt Asdal IF.