Ærgerlig 2. halvleg i Kredscup-finale for Horne KFUM

Stemningen var perfekt i den flot oplyste Stendyssehal, da U14 drengene fra Horne KFUM onsdag aften spillede Kredscup-finale mod Nibe.

11

Det var en flok topmotiverede spillere på U14 holdet hos Horne KFUM, der onsdag aften kort før kl. 19.00 løb på banen for at spille Kredscup-finale mod deres jævnaldrende modstandere fra Nibe.

Holdets motivation var i særdeleshed tydelig igennem hele 1. halvleg, hvor hjemmeholdet spillede lige op mod gæsterne, hvilket skyldtes stærkt spil af blandt andre Jonas Bilde, Nicolaj Andersen og Laurits Skjødt Samuel.

Derfor endte 1. halvleg også jævnbyrdigt med cifrene 7-7, men i 2. halvleg fik hjemmeholdet store problemer med især Nibes ekstremt skarpe Mathias F. Sørensen, men også med Henrik Jensen og Mikkel Buus.

Efter pausen fulgte hjemmeholdet ganske vist trop til 9-9 og 10-10, men efter 12-13 nåede Horne KFUM aldrig igen op på siden af Nibe. Gæsterne øgede tværtimod sikkert føringen til sejren på 14-18.

Lidt oprejsning efter nederlaget fik hjemmeholdet, da gæsternes træner kårede Nicolaj Andersen til hjemmeholdets bedste spiller, mens det hos Nibe blev Mikkel Buus. Kampens fighter blev Hornes Jonas Bilde.

Ærgerligt var det desværre, at Hornes seje drenge endte med at tabe pusten, men det er bestemt slet ingen skam at tabe en kamp, når det sker til så stærkt spillende et hold som dette fra Nibe.