Vendsyssel FF spiller 1-1
mod Nykøbing Falster

På søndag den 15. april klokken 13.45 er der topopgør på Nord Energi Arena i Hjørring, når Vejle kommer på besøg.

168

Vendsyssel FF spillede onsdag aften uafgjort 1-1 i en udsat kamp i landets næstebedste fodboldrække, Nordic Bet Ligaen, på Falster mod Nykøbing.

Hjemmeholdet bragte sig i front 1-0 efter 24 minutters spil på mål af Joachim Wagner.

Moses Opondo udlignede efter godt en times spil. Dermed spillede Vendsyssel FF to uafgjorte kampe på udebane på fire dage – mod Roskilde i søndags – med en trup ramt af skader og karantæne – ganske godt gået. Specielt anden halvleg på Falster var klart godkendt.

Onsdag vandt Fremad Amager 3-0 på hjemmebane over et oprykningsemne, Viborg, som topholdet Vendsyssel FF dermed holdt afstand til. Se stillingen i Nordic Bet Ligaen.

På søndag den 15. april klokken 13.45 er der topopgør på Nord Energi Arena i Hjørring, når Vejle kommer på besøg. De to hold er begge et godt bud på oprykning til Superligaen.

Vejle indledte året med en solid føring og lignede et nyt superligahold, men fem uafgjorte og et nederlag har vendt op og ned på tingene. Nu tørster Vejle efter en sejr.

På Vejles hold spiller den tidligere Vendsyssel FF-spiller Mads Greve, og holdets sportschef er også tidligere Vendsyssel FF-mand, Jakob Krüger. Ingen af dem kender dog ret meget til vendelboernes hold i dag, da der er skiftet meget ud i truppen.

Søndag klokken 13.45 er der topfodbold på Nord Energi Arena i Hjørring.