i spidsen med 2-2 i Herlev

Vendsyssel FF spiller en udsat kamp på onsdag klokken 19.00 på Falster mod Nykøbing, og søndag den 15. april klokken 13.45 kommer Vejle til Nord Energi Arena i Hjørring.

196
Vendsyssel FF-truppen i Tyrkiet.

Vendsyssel FF kom søndag til at spille på Herlev Stadion mod FC Roskilde. Det gav vendelboerne en lidt længere tur end forventet, og kampen blev først fløjtet i gang klokken 14.45 – en time senere end planlagt.

Kampen sluttede uafgjort 2-2, hvilket bragte vendelboerne alene i spidsen for landets næstbedste fodboldrække.

FC Roskilde startede bedst, men Vendsyssel FF kom stærkt tilbage og var klart farligst og mest dominerende i første halvleg.

Hjemmeholdet kom foran allerede efter otte minutters spil ved Valon Ljuti. Emmanuel Ifeanyi Ogude udlignede til 1-1 efter 34 minutters spil. Kort før pausen havde Moses Opondo muligheden for at score, men han fik ikke ordentlig ram på bolden.

Det gjorde til gengæld Benjamin Lund efter 52 minutters spil, hvor han bragte Vendsyssel FF på 2-1 på det, der beskrives som; et kongemål! Sikke et drøn! Helt oppe i krogen.

Nicklas Halse udlignede for FC Roskilde efter 73 minutters spil.

Kristian Riis var ude med karantæne, så Mathias Schlie startede kampen sammen med disse gæver vikinger:
Emmanuel Ifeanyi Ogude

Vendsyssel FF fører nu landets næstbedste fodboldrække med 44 point for 25 kampe på den førsteplads, der giver direkte oprykning til Superligaen.

Esbjerg og Vejle er lige nu på de to næste pladser, der giver kvalifikationskampe mod Superligahold, med hver 43 point for 26 kampe. Viborg er nummer fire med 41 point for blot 24 kampe.

Resultaterne flaskede sig for Vendsyssel i topstriden, da Vejle på hjemmebane meget overraskende ikke spillede uafgjort men tabte 0-1 til bundholdet Brabrand.

Thisted tabte ligeledes på hjemmebane 0-1 til HB Køge, som nu nærmer sig de sjove pladser i toppen. En anden konkurrent til oprykningen til Superligaen, Esbjerg, vandt 1-0 på Amager.