Fortuna har tydeligvis et ekstra gear i 3F Ligaen

Førstepladsen i 3F Ligaen blev konsolideret, da Fortuna lørdag mødte SF i Ballerup. Sejren blev på hele 6-1, og det kunne være blevet til mere.

48

Traditionen tro skulle Fortuna lige have ”kridtet banen af” mod Ballerup lørdag, og det benyttede holdet 1. halvleg til – dog ikke anderledes end, at det blev til en pauseføring på 3-1.

Der var ikke på noget tidspunkt tvivl om, hvilken vej det gik, og da anføreren Tamrires Dias Gomes del Brito i halvlegens sidste minut gjorde det til 1-3 var sagen afgjort.

Det var et veloplagt Fortuna-hold, der kom på banen efter pausen. Et par justerende udskiftninger gav endnu mere liv på banen, og BSF måtte kapitulere.

Fortuna viste igen sin store styrke og specialitet med at bevare tempoet og endda sætte det i et ekstra gear, når modstanderen er spillet i bund og begynder at præges af træthed.

Så med tre scoringer i de sidste 45 minutter slog Fortuna sejren på 6-1 fast og konsoliderede sin førerposition i 3F Ligaen. Der er 18 points på tavlen.

Scoringerne: 17. min. 0-1 Signe Bruun, 25. min. 1-1 Simone Skovgaard, 36. min. 1-2 Sarah Dyrehauge, 45 min. 1-3 Tamires Dias Gomes del Brito, 76. min. 1-4 Janelle Cordia, 78. min. 1-5 Tamires Dias Gomes del Brito og 81 min. 1-6  Tamires Dias Gomes del Brito  (straffe)

Arkivfoto: Jess Madsen.