Målfest med U19 drengene søndag på Horne Stadion

Kampen mellem U19 drengene fra Team Horne-Hirtshals og Hjørring IF blev søndag eftermiddag noget af en spændende målfest på Horne Stadion.

20

Det var lidt af en spand iskold vand i hovederne på de unge spillere fra Team Horne-Hirtshals, da Hjørring IF efter bare 11 minutter scorer, men ikke desto mindre lykkes det Jacob blot fem minutter senere at udligne til 1-1.

Desværre får Hjørring IF efter 39 minutters spil i 1. halvleg et frispark, som de effektivt udnytter, hvorefter hjemmeholdet igen er bagud på Horne Stadion. Denne gang går der imidlertid kun to minutter, før Frederik udligner til 2-2.

I pausen samler trænerne Peter Prof Jensen og Jesper Ladefoged Andersen spillerne til en taktisk opsamling af aftalerne fra før kampstart. Derefter følger en lang 2. halvleg, hvor kampen bølger frem og tilbage med masser af godt spil af hjemmeholdet, men uden scoringer.

Dem kommer der først en af i de aller sidste minutter, hvor Jens for første gang i kampen bringer hjemmeholdet foran 3-2, men denne gang går der kun et minut, før det er Hjørring IF, der udligner til resultatet 3-3 på Horne Stadion.