God start for Team Horne-Hirtshals U13 Piger

Lørdag spillede pigerne fra Team Horne/Hirtshals U13 deres anden kamp mod Fortuna.

9

Første kamp mod sulsted endte uafgjort 0-0, hvor begge hold havde store chancer for at vinde kampen.

Team Horne-Hirthals U13 Piger var bedst i første halvleg, med store chancer til Lærke, Sille og Mathilde. I anden halvleg har Sulsted en stor chance, som de brænder, oplyser træner Peter Allan Jensen.

Kampen mod Fortuna startede ikke godt for pigerne fra Team Horne-Hirthals U13 Piger. Fortuna kommer foran 0-1 efter blot 1 min. Efter 15 min scorer Sille til 1-1. Midt i anden halvleg scorer Katrine til 2-1 på et oplæg fra Nanna.

De sidste 10 minutter satser Fortuna på en udligning. Det giver dog Team Horne-Hirthals let spil, hvorefter Lærke scorer til 3-1 og Nanna scorer til 4-1. Horne-Hirtshals var gode til at placere pres på Fortunas spillere og så udnytte de fejl, som Fortuna lavede, noterer en tilfreds Peter Allan Jensen.

Næste kamp er på udebane onsdag mod Øster Brønderslev.