Efter vinterferien er der igen håndbold i de lokale idrætshaller

Blandt torsdagens kampe blev en af de mere spændende spillet mellem U12 Piger B fra BTI og SHI i Tannisbugthallen i Bindslev.

27

Efter en pause med håndbold i uge 8, som traditionelt er vinterferie heroppe i det nordvestlige Vendsyssel, var der torsdag igen flere kampe på programmet blandt andet i Tannisbugthallen i Bindslev.

Her overværede FlaskePosten kampen mellem U12 Piger B fra BTI og Skiby/Højene IF. Gæsterne kom velfortjent bedst fra start, da hjemmeholdets spillere aldrig rigtig kom til gode afslutninger. Det gav en føring på et mål eller to i hele hele 1. halvleg, der endte 4-7 til SHI.

Efter pausen vendte spillet til gengæld, idet pigerne fra BTI spillede med langt større sikkerhed og bredde, hvor flere tog ansvar og ikke overlod det hele til en enkelt playmaker og en skarpskytte.

Der var derfor spænding til de aller sidste minutter og sekunder, men ligeså fortjent, som føringen til SHI var i første halvleg, ligeså fortjent var sejren på 11-10 til BTI. Håndbold kan altså sagtens være spændende uden at være en målfest!