Kæmpe sejr til Vendsyssel Håndbold i Hirtshals Idrætscenter

Oddense fik føjet en sviende kindhest til rækken af nederlag, da de i dag tabte stort til Vendsyssel Håndbold i Hirtshals Idrætscenter.

220
Arkivfoto: Kim Thomsen.

Efter nogle flotte indledende mål gik det lidt mere trægt, før Vendsyssel Håndbold i 2. halvleg satte sig massivt på kampen mod Oddense og endte med at vinde 32-16 i Hirtshals Idrætscenter.

Det var imidlertid først i den sidste halve snes minutter, at hjemmeholdet for alvor sikrede sig den store sejr. Her gik Vendsyssel fra 22-16 til 32-16. Altså 10 mål på bare ni minutter.

Anna Lillesø blev af publikum fortjent kåret til kampens bedste spiller hos Vendsyssel. Hun viste den rigtige indstilling, havde en nøglefunktion i 5-1-forsvaret og var rimelig træfsikker. Det blev til fem mål i alt af fløjspilleren. Det samme scorede den anden fløj, Natasja Øhrgaard.

Mette Bejder blev topscorer med seks mål. Der er ingen tvivl om, at hun får en nøglerolle, når Vendsyssel i de sidste fire kampe skal forsøge at skrabe point nok sammen til i første omgang at undgå direkte nedrykning, men også gerne slippe for nervepirrende kvalifikationskampe mod et hold fra 2. division.

Med sejren er Vendsyssel fire point foran TMS Ringsted under nedrykningsstregen, og der er også fire point ned til AGF, som ligger på kvalifikationsplads.