Denne weekend var der udelukkende udekampe for Horne KFUM, men næste weekend er der igen hjemmestævne i Stendyssehallen.

82

Anja Svendsen om kampen i 3. division mod SIK:

Søndag eftermiddag skulle Hornes 3. divisions damer, som spiller i nye dragter sponsoreret af Hirtshals Havn, med bus til Søndermarken (SIK) i Viborg. SIK havde et point mindre end Horne, så det var vigtige point, der var på spil for begge hold.

Kampen startede meget lige, hvor Søndermarken var foran med et enkelt mål i starten af 1. halvleg, men så kom Horne KFUM foran med et par mål lidt længere inde i 1. halvleg. Horne blev dog ramt af nogle udvisninger, og så kom SIK på 10-10 ved halvleg.

Starten af 2. halvleg var stadig til SIKs fordel, og de kom foran med to-tre mål. Med tre minutter igen fik Horne kæmpet sig tilbage til uafgjort, og Ida Birch fik scoret på et vigtigt straffe med 30 sekunder igen. Horne fik afværget SIKs sidste angreb, og Horne fik dermed kæmpet sig til et enkelt point.

Kampens spiller denne dag blev fuldt fortjent Carina Arildsen. Carina kom tilbage med alle de kvaliteter, som hun har og bidrog bestemt med flot spil til holdet.

Næste søndag skal Horne møde Visse på hjemmebane kl. 14.00. Visse har kun to point, så det er en kamp, som Horne skal vinde.

Målscorere for Horne KFUM: Lisette Axelsen 2, Anja Svendsen 3, Malene Krogh 1, Carina Arildsen 5, Nicole Mogensen 1, Laura Horne 0, Ida Birch Nielsen 8 (6), Pernille Bastian 0, Lotte Horne 0, Karoline Munk 0

Udvisninger til Horne KFUM: Anja Svendsen x 2, Malene Krogh x 2, Carina Arildsen

Bodil Christensen om kampen i Jyllandsseriens mod Vrå:

Jyllandsserien spillede i Vrå Idrætscenter denne søndag. Et fint tidspunkt, en fin hal – og for så vidt en rimelig ok kamp.

Horne tabte rigtig nok med 29-20, men Vrå fik vel de femten mål på contra. Det var en kamp, hvor Horne fulgte godt med i 1. halvleg og var bagud med tre, da der var spillet 30 minutter.

Der var godt styr på bagskytterne fra Vrå, og havde man kunnet spille med “alle skal være over midten, før der skydes på mål”, så havde Horne sikkert vundet. Den regel spillede man dog ikke med.

Stor tak til Pernille Hansen, der med tre mål fra backen og et bragende skud fra venstre fløj sikrede sig genvalg, når hun kommer hjem fra Lanzarote. Og tak til Line Nielsen, der sammen med Ulla delte tiden i målet og tog det meste udefra. Og så var det ellers en kamp, hvor Tove Chr. scorede et par gode mål udefra, Mette fik mange og gode indspil på noget Viborg-sammenspil, Pia havde gode indløb, Helen fik fremragende gennembrud (mest de sidste ti minutter), Rikke var venstre back i mange minutter og fik også en scoring fra venstre fløj, Bodil scorede heldigvis på alle straffekast (i favorithjørnet, men det vidste målmanden så ikke) og så var Givskov og Aase Chr. på bænken.

Det blev så et nederlag, men faktisk en ret ok kamp.

Der er fuldt hjemmestævne næste søndag i Stenyssehallen. Mød op og se håndbold, skæld ud på dommerne, klap, når der scores og drik en kop kaffe hos Torben.