Herrerne hos HH80 vandt torsdag aften hjemme over BTI

Herrerne i Serie 4 hos HH80 tog torsdag aften i Hirtshals Idrætscenter selvsikkert imod gæsterne fra BTI.

17

Efter pigernes flotte sejr på 27-30 i U12 AA Pulje 1 over Visse IF i Gughallen sent torsdag eftermiddag fortsatte herrerne i Serie 4 senere på aftenen i samme gode stil og vandt 16-12 over BTI.

Herrene lagde flot ud allerede fra start og kom efter 20 minutter foran 9-5, men bare 5 minutter senere måtte de gå til pause med en uafgjort 1. halvleg på 9-9. Det rystede dog ikke herrerne, som hurtigt igen i 2. halvleg lagde sig bekvemt foran og vandt 16-12.

Ikke desto mindre nåede både spillere og træner hos hjemmeholdet at komme op i det røde felt, hvilket var forårsaget af, hvad de givetvis betragtede som skuespil af en stregspiller og dommernes rundhåndede uddeling af to minutters udvisninger samt et gult kort til Jelle Rasmussen.

Umiddelbart efter kampen fik hjemmeholdets træner sig derfor også en god snak med dommerne, hvilket formentlig afklarede et par af de mest problematiske episoder, men næppe helt fik overbevist Jelle Rasmussen.